Skal vi være digitale pennevenner?

I Landsforeningen sker der hvert eneste år virkelig mange ting – og vi vil så gerne fortælle om dem og sikre os, at du har den information du skal bruge for at få mest muligt ud af dit medlemskab!

Så derfor har vi et spørgsmål til dig:

Skal vi være digitale pennevenner?

Med det mener vi selvfølgelig at vi rigtig gerne vil have muligheden for at kunne sende dig mails – og at vi derfor rigtig gerne vil have din e-mailadresse.

Hvorfor har jeg brug for at modtage jeres mails, tænker du måske…
Og det er jo et godt spørgsmål!

Vi har tænkt meget over hvilke mails vi gerne vil sende ud, og har besluttet os for at sende følgende 3 slags:

  • Nyhedsbreve, som holder dig opdateret på, hvad der sker i foreningen, hvad der sker inden for relevant forskning, særlige begivenheder og meget mere. Vores nyhedsbreve vil dukke op i din indbakke ca. 4 gange om året.
  • Event-mails, som fortæller om særlige begivenheder eller hændelser med relation til foreningen. Det kan fx være invitationer til arrangementer, der er planlagt af foreningen eller af lokalforeninger. Det kan også være opdateringer som det er særlig vigtigt at du ser.
  • ”Vil du stå til rådighed…?”-mails, som kommer til at indeholde henvendelser vi modtager fra fx studerende, diverse medier og pressefolk, forskere og mange andre, som gerne vil have kontakt med nogle af foreningens familier.

Alle mails er tiltænkt at holde dig opdateret om hvad der sker i foreningen, sådan at du kan få mest muligt ud af dit medlemskab.

Vi skriver dette fordi vi kan se at det ikke er alle medlemmer, som har oplyst deres mail til os – eller vedligeholdt informationen – og derfor er der nogle af jer, som går glip af vores fantastiske skriverier! Og det er jo noget skidt.

Så hermed en opfordring til at blive vores digitale penneven!
Og det er så nemt:

  1. Tænd din mobil/computer og find din mail.
  2. Send en mail til os på landsforeningendownssyndrom@gmail.dk med emnet: ”Jeg vil gerne modtage jeres mails”.

Ta da! Så klarer vi den derfra!

Vi glæder os derefter til at sende dig vigtig og relevant information i fremtiden.

Ann Katrine Kristensen
Bestyrelsesmedlem, Landsforeningen Downs Syndrom